keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Banaanijogurttikakku

Sattuipa olemaan jääkaapissa banaanijogurttia, joka oli liian laihaa syötäväksi, semmoista piimämäistä, muuten ihan hyvänmakuista. Ei muuta kuin kakuksi:

Jogurttikakku

2 munaa
3 dl sokeria
100 g sulaa margariinia
2 dl jogurttia
5 dl jauhoja
1 tl kanelia
1 tl soodaa
½ tl suolaa
1 tl vanilliinisokeria

Munat ja sokeri vaahdotetaan, ja muut aineet lisätään joukkoon. Paistetaan n. 180 asteessa n. 50-60 minuuttia.

Jauhot sattuivat olemaan vähän vähissä, joten käytin lisäksi kaurahiutaleita. Ainakin lämmin kakku maistui siitä huolimatta tai sen vuoksi todella hyvältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti